FUB

Brandet FUB blev grundlagt i 2006 af Anne Sofie Olrik og Lotte Bundgaard. FUB skaber klassisk, komfortabelt og bæredygtigt strik til børn og kvinder. Hver vare er omhyggeligt designet og produceret med en nøje hensyntagen til detaljer og håndværk. FUBs kollektioner er udelukkende lavet af OEKO-TEX®-certificeret merinould og GOTS-certificeret økologisk bomuld.

FUB er forankret i Nordens subtile æstetik med et ønske om at skabe kvalitetsstrik i rene materialer uden at gå på kompromis med design eller komfort. I en tid hvor fast fashion får stor opmærksomhed, designer FUB klassiske designs, der aldrig går af mode. Fokus for designer Anne Sofie Olrik er at skabe tøj, der varer mere end en sæson. Hun stiller store krav til de anvendte materialer og understreger både tidløst design og holdbar kvalitet, der gør det muligt for tøjet at blive båret igen og igen.

Hver sæson er de grundlæggende farver diskrete med et twist. I hver kollektion er de klassiske nuancer som ecru, navy og grå kombineret med et par omhyggeligt udvalgte farver, der matcher sæsonens trends og tilføjer en livlig kontrast til det klassiske FUB look.