Luky Mortensen

Som datter til en kreativ mor, der altid havde gang i strikke -og symaskinen, valgte jeg at uddanne mig til beklædningsformgiver og tilskærer efter at have arbejdet som salgskonsulent. Jeg designede og syede selv i en årrække, men interessen for at have mere kontakt med kunderne voksede og idéen til Lyki opstod. Butikken blev grundlagt i 2006 med det formål at samle mine yndlingsmærker i god kvalitet og tidsløst design, hvor kontakten til jer kunder, altid er mit fokuspunkt.

Om Lyki

Hos Lyki, håndplukker jeg nøje vores udvalg. Jeg har valgt mærker som jeg synes leverer en høj kvalitet, smukke designs og ikke mindst har en skøn historie bag brandet. Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler at de får en rar oplevelse hos Lyki og bliver inspireret af vores udvalgte styles.
Jeg elsker at hjælpe mine kunder med at finde det helt rigtige outfit og give med tips til opdatering af mine kunders hverdagsgarderobe.
Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her.

Lyki Om os
Luky Mortensen
Lyki Om os

There’s nothing interesting about looking perfect. You lose the point. You want what you’re wearing to say something about you. About who you are.

– Emma Watson.